Değerli Meslektaşlarımız,

Kemik ve Eklem Cerrahisi Derneği (KECD) olarak Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle 2023-2024 eğitim yılında her ay bir ilimizde düzenlemeyi planladığımız bölgesel Ortopedi ve Travmatoloji toplantılarından 2024 yılının üçüncü toplantısını 20 Nisan 2024 tarihinde Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği ev sahipliğinde Alanya’da gerçekleştireceğiz.

Alanya tarih boyunca; Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı gibi imparatorluklar için Akdeniz’de önemli bir kale vazifesi görmüştür. Bizanslılar döneminde Alanya’ ya ”Güzel Dağ” anlamına gelen Kolonoros adı verilir. 13. yy. da Selçuklu Hükümdarlarından I. Alaaddin Keykubat kenti alarak adını Alaiye olarak değiştirir. 1935 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ziyaretiyle şehir isminin son halini almıştır. Alanya tarih, doğa, turizm ve spor etkinlikleri bakımından görülmeye değer şehrimizdir.

KECD Alanya Bölgesel toplantısında, Ülkemizin diğer şehirlerinden konusunda uzman Hocalarımızın katkı sunacağı bilimsel programımızı, sosyal programla da zenginleştirdik.

“Ayak ve Ayak Bileği Zorlu Kırıkları” konularının konuşulacağı Alanya bölgesel toplantısında sizleri en iyi şekilde misafir etmekten büyük bir kıvanç duyarız.

Saygılarımızla

 

Prof. Dr. Ahmet Aslan                                                       Prof. Dr. Vedat Şahin

Toplantı Başkanı                                                                   KECD Başkanı

 

Bilimsel program için tıklayınız.

Kayıt formu için tıklayınız.

© 2017 Suit Yazılım

Bizi takip edin: