Değerli Meslektaşlarımız,

Kemik ve Eklem Cerrahisi Derneği olarak ilkini 2018 yılında Bakü’de düzenlediğimiz Türk Dünyası Kongrelerinin ikincisini 11-15 Eylül 2019 tarihleri arasında Kazakistan’ın Almatı şehrinde gerçekleştirdik. Asfendiyarov Kazak Ulusal Tıp Üniversitesi ile Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörlüklerinin katkıları ile yapılan bu toplantıya 91’i ülkemizden, 79’u Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Tacikistan ve Rusya Federasyonu Dağıstan Özerk Cumhuriyeti’nden olmak üzere toplam 170 meslektaşımız katıldı. İki gün süren ve iki salonda yapılan oturumlarda Travma, Artroplasti, Çocuk Ortopedisi ile Artroskopi ve Spor Yaralanmaları konuları tartışıldı. Ayrıca 52 adet çalışma serbest bildiri olarak sunuldu.

Bu programa ek olarak TOTBİD Kemik ve Yumuşak Doku Tümörleri Şubesi ile birlikte düzenlediğimiz Kemik ve Yumuşak Doku Tümörleri Kursuna toplam 73 kursiyer iştirak etti.

Buradan bilgi ve deneyimlerini paylaşmak için başta Türkiye’den olmak üzere Türk coğrafyasının muhtelif ülkelerinden gelen tüm konuşmacı ve katılımcılara çok teşekkür ederiz. Kemik ve Yumuşak Doku Tümörleri Kursuna eğitimci olarak katılan tüm hocalarımıza şükranlarımı sunarız.

Saygılarımızla…

Kemik ve Eklem Cerrahisi Derneği

Yönetim Kurulu

 

Bütün fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız

 

 

© 2017 Suit Yazılım

Bizi takip edin: